Nieuwbouw

Wie een nieuw huis laat bouwen, kan het naar eigen wens en smaak ontwerpen. Etienne en Susan kochten een kavel in Schuddebeurs en lieten er hun droomhuis verrijzen.

Bij Quant kan alles

Er werd heel goed met ons meegedacht.

Susan: “De kavel die we kochten was een weiland. Om er te mogen bouwen, moest het bestemmingsplan gewijzigd worden. De bouwstijl stond vooraf wel enigszins vast, verder waren we vrij. De tekeningen maakten we zelf. Voor de uitvoering schakelden we Bouwbedrijf Quant in. Het ging heel snel. In februari startten we, in oktober legden we de laatste steen.”

“Bij Quant kan alles. Ze denken mee en hebben goede ideeën. We wisten zelf niet zo goed wat we met de afwerking van de dakkapellen moesten. Zij bedachten de zinken wangen. En dat past heel goed bij de stijl van het huis.”

“Quant staat bekend om de kwaliteit die ze leveren en dan met name de details in het houtwerk. Het fijne was dat de timmerman bij ons het hele plan gedurende de bouw in de gaten hield. We hebben praktisch geen tegenslagen gehad.”

Simon verzorgde het metselwerk tijdens dit project: “We hebben hier in klezoorverband gemetseld. Dat betekent dat de verbindingsnaden ten opzicht van elkaar verspringen. Het was zo uitgetekend dat alle lagen gelijk met de kozijnen uitkomen. Ook zitten er verdiepte lagen in, de terug liggende stenen hebben een andere kleur. Het metselen heeft wel een aantal maanden in beslag genomen. Tot slot hebben we het ook zelf gevoegd. Dat is toch het mooiste, als je een project helemaal af kunt maken.”

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op