Monument renoveren

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Een monument renoveren is een vak apart. Een monumentaal pand heeft een bijzondere waarde en het is belangrijk dat er tijdens het renoveren geen afbreuk wordt gedaan aan deze monumentale waarde en dat het onderhoud van dit pand in Zeeland goed wordt bijgehouden. Bouwbedrijf Quant heeft jarenlange ervaring in het renoveren van diverse monumenten. Je bent bij ons van harte welkom wanneer je interesse hebt in het professioneel laten renoveren van jouw pand.

Wij komen jouw monument renoveren

Wij kunnen vrijwel ieder monument renoveren op vakkundige wijze. Door onze veelzijdige ervaring stellen wij bij ons bedrijf nauwkeurig vast welke werkzaamheden er nodig zijn om het monument te laten herleven. Uiteraard zetten wij onze beste vakmensen in om jouw monumentaal pand in Zeeland te renoveren.

Een vakkundige renovatie van het monument

Wanneer wij een monumentaal pand renoveren in Zeeland, gaan wij tijdens het onderhoud te werk volgens een plan dat wij van tevoren met jou bespreken. Je weet dan ook precies wat wij gaan doen, hoe wij dat aanpakken en wanneer wij dat gaan doen. We maken afspraken met jou en komen deze altijd netjes na, wanneer wij het monumentaal pand renoveren. Ook komen wij bij je langs voor het renoveren van de gevel.   

Neem contact met ons op

Wij komen graag jouw monumentaal pand renoveren in Zeeland en voeren ook onderhoud uit vanuit onze vestiging in Zierikzee. Daarnaast voeren wij ook de restauratie aan een monumentaal pand uit. Natuurlijk stellen wij graag eerst een vrijblijvende offerte op, zodat de kosten van de renovatie helder zijn. Wil je een offerte ontvangen of heb je behoefte aan meer informatie en advies? Mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of bel naar 0111 – 41 34 00. Indien gewenst kun je ook het online contactformulier invullen. Wij helpen je graag verder.

Monument renoveren

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op