Monument renoveren

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Een monument renoveren is een vak apart. Een monumentaal pand heeft een bijzondere waarde en het is belangrijk dat er tijdens het renoveren geen afbreuk wordt gedaan aan deze monumentale waarde. Bouwbedrijf Quant heeft een jarenlange ervaring in het renoveren van diverse monumenten. Je bent bij ons van harte welkom wanneer je interesse hebt in het professioneel laten renoveren van jouw monument.

Wij komen jouw monument renoveren

Wij kunnen vrijwel ieder monument renoveren op vakkundige wijze. Door onze veelzijdige ervaring kunnen wij nauwkeurig vaststellen welke werkzaamheden er nodig zijn om het monument te laten herleven. Uiteraard zetten wij onze beste vakmensen in om jouw monumentaal pand in Zeeland te renoveren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het beste resultaat van de werkzaamheden door Bouwbedrijf Quant.

Een vakkundige renovatie van het monument

Wanneer wij een monumentaal pand gaan renoveren gaan wij te werk volgens een plan dat wij van tevoren met jou bespreken. Je weet dan ook precies wat wij gaan doen, hoe wij dat gaan doen en wanneer wij dat gaan doen. Wij maken afspraken met jou en komen deze altijd netjes na, zoals het hoort.

Neem contact op

Wij komen graag jouw monumentaal pand renoveren in Zeeland, vanuit onze vestiging in Zierikzee. Ook voor het uitvoeren van onderhoud of een restauratie aan een monumentaal pand zit je bij ons goed. Natuurlijk stellen wij graag eerst een vrijblijvende offerte op, zodat de kosten van de renovatie helder zijn. Wil je een offerte ontvangen, of heb je behoefte aan meer informatie en advies? Mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of bel naar 0111 – 41 34 00. Indien gewenst kun je ook het online contactformulier invullen. Wij helpen je graag verder.

Bekijk ook eens

Monument restaureren | Nieuwbouw Zierikzee | Onderhoud monumentaal pand

Monument renoveren

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op