Monument restaureren

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Een monument restaureren is een klus voor een vakman, maar waar vind je die vakman? Voor monumentrestauratie ben je aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Quant uit Zierikzee. Ons familiebedrijf, dat al sinds 1919 bestaat, heeft zich onder meer gespecialiseerd in het vakkundig restaureren van de meest uiteenlopende monumenten.

Ons ervaren bouwbedrijf kan ieder monument restaureren

Wanneer wij als aannemer uit Schouwen-Duiveland een monument restaureren, dan kijken wij eerst goed naar wat het monument precies nodig heeft. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak. Dit betekent op de eerste plaats dat wij ieder soort monument professioneel kunnen restaureren, maar het betekent ook dat wij altijd toewerken naar het beste eindresultaat van het specifieke monument. Uiteindelijk is ieder monument uniek en zo gaan wij er zeker mee om.

Vakkundige restauratie van een monument in Zeeland

Bouwbedrijf Quant uit Zierikzee heeft zich niet alleen gespecialiseerd in de restauratie van monumenten, maar ook op de meest uiteenlopende andere gebieden binnen de branche. Hierbij valt te denken aan onderhoud, renovatie en natuurlijk nieuwbouw. Voor ieder project zetten wij de juiste vakmensen in. Gaat het om het restaureren van een monument? Dan ben je er zeker van dat de klus wordt geklaard door de juiste professionals uit ons team.

Meer informatie of advies?

Een monument restaureren is altijd een uitdaging die wij met beide handen aanpakken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je informatie en advies of heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 0111 – 41 34 00, mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of vul het online contactformulier in.

Monument restaureren

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op