Nieuwbouw in Zierikzee en omgeving

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Voor nieuwbouw in Zierikzee en omgeving Schouwen-Duiveland ben je aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Quant. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1919 en alle kennis en ervaring is generatie op generatie overgebracht. Daarnaast worden natuurlijk ook de nieuwe en meest moderne technieken steeds opnieuw aangeleerd. Dit resulteert in een zeer veelzijdige en complete ervaring die kan worden ingezet op de meest uiteenlopende vlakken in de bouw.

Jouw partner voor nieuwbouw in Zierikzee

Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw in Zierikzee en gemeente Schouwen-Duiveland, dan staan wij voor je klaar met een zeer complete dienstverlening. Wij kunnen de totale nieuwbouw voor je realiseren; van A tot Z. Dit betekent dat je te maken hebt met één centraal aanspreekpunt en dat houdt de zaken helder.

Nieuwbouw op Schouwen-Duiveland realiseren

Bouwbedrijf Quant is niet alleen jouw betrouwbare partner voor nieuwbouw in Zierikzee, waar wij gevestigd zijn. Wij zijn door heel de provincie actief. Zo werken wij ook met regelmaat aan nieuwbouw in de verdere gemeente Schouwen-Duiveland, volledig naar de wensen en behoeften van onze klanten. Wil je een nieuw huis of een ander pand laten bouwen? Leg je ideeën bij ons voor en wij zorgen voor een ontwerp op maat. Vanzelfsprekend kunnen wij het hele project tot in de puntjes voor je verzorgen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het vlak van nieuwbouw in Zierikzee en gemeente Schouwen-Duiveland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0111 – 41 34 00 of te mailen naar info@bouwbedrijfquant.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Hier kun je ook een vrijblijvende offerteaanvraag doen.

Bekijk ook eens

Onderhoud monumentaal pand | Timmerbedrijf Zeeland | Timmerwerk op maat

Nieuwbouw in Zierikzee en omgeving

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op