Jouw bouwbedrijf in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Ben je op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Zeeland dat de meest uiteenlopende werkzaamheden voor je uitvoert? Dan zit je bij ons goed! Denk aan klussen op het gebied van aanbouw, verbouw en nieuwbouw, maar ook aan kleinere projecten. Zo kan een goede aannemer in Zeeland ook een trap op maat voor je maken. Zoek je een aannemersbedrijf in Zeeland dat je ook van dienst kan zijn op het vlak van renovatie en restauratie? Bouwbedrijf Quant helpt je graag als jouw aannemer in Zeeland.

Jouw professionele bouwbedrijf in Zeeland

Aannemersbedrijf Quant is een familiebedrijf dat in 1919 werd opgericht. Dit betekent dat er een bijzonder lange en veelzijdige ervaring is opgebouwd. Iedere nieuwe generatie in het bedrijf heeft het van de besten in hun vak kunnen leren. Deze kwaliteiten worden ingezet voor jouw klussen wanneer je ons als jouw aannemer in Zeeland inzet om de werkzaamheden voor je te verrichten. We denken graag met je mee over jouw wensen en ideeën voor jouw project.

Een eindresultaat naar wens

Je kunt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden goed terecht bij ons aannemersbedrijf in Zeeland. Wij zijn gevestigd in Zierikzee en houden een breed werkgebied aan. Geen klus is voor ons te groot. Onze ervaren vakmensen pakken iedere vraag aan om deze om te zetten in een eindresultaat naar wens. Ook voor metselwerk kun je bij ons terecht. Heb je hulp nodig van ons aannemersbedrijf in Zeeland, bij het plaatsen van een trap? Ook hiervoor schakel je onze hulp in.

Vraag een offerte aan

Wil je specifieke werkzaamheden laten verrichten door ons bouwbedrijf in Zeeland? Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wil je eerst meer weten over onze mogelijkheden of heb je meer informatie en advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons aannemersbedrijf in Zeeland via 0111 – 41 34 00, door te mailen naar info@bouwbedrijfquant.nl of door gebruik te maken van het online contactformulier. Wij zijn je graag van dienst.

Jouw bouwbedrijf in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op