Metselaar in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Wil je een metselaar in Zeeland inschakelen, bijvoorbeeld voor het realiseren van een aanbouw, opbouw of een nieuwbouwproject? Dan wil je natuurlijk zeker zijn dat het metselwerk tot in de puntjes goed verzorgd wordt tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je deze metselaar nog niet gevonden in Zeeland? Maak dan eens kennis met het vakkundige team van Bouwbedrijf Quant.

Een metselaar in Zeeland inschakelen?

Bouwbedrijf Quant is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onder meer renovatie, restauratie, onderhoud, timmerwerken en metselwerken. Wij zijn jouw ervaren partner voor restauratie, verbouw en nieuwbouw. Om deze veelzijdige dienstverlening te kunnen aanbieden werken wij met een team ervaren professionals. Binnen dit team vind je ook de metselaar in Zeeland die je nodig hebt.

Voor al jouw metselwerk in Zeeland

Je kunt ons als metselaar in Zeeland inschakelen voor de meest uiteenlopende klussen. Ons bouwbedrijf bestaat al sinds 1919 en mag dan ook spreken van een rijke ervaring binnen de sector. Geen project is ons vreemd en geen uitdaging is te groot. Voor al jouw metselwerk in Zeeland komen wij graag langs.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat onze metselaar in Zeeland voor jou kan betekenen of wil je meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van ons bouwbedrijf? Neem gerust eens contact met ons op, ook voor een aanvraag van advies, informatie of een offerte. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0111 – 41 34 00, te mailen naar info@bouwbedrijfquant.nl of door gebruik te maken van het online contactformulier.

Metselaar in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op