Timmerwerk op maat

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Zoek je een professional voor timmerwerk op maat in Zeeland? Dan staat Bouwbedrijf Quant voor je klaar met de meest veelzijdige dienstverlening. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom wanneer er timmerwerk op maat nodig is. Wij leveren maatwerk in de vorm van grote projecten, maar ook voor kleine projecten staan wij graag voor je klaar.

Altijd vakkundig uitgevoerd timmerwerk op maat

Wanneer je bij ons komt voor timmerwerk op maat, dan kun je altijd rekenen op vakmanschap. Wij luisteren naar jouw wensen, eisen en behoeften. Nadat wij de mogelijkheden met jou hebben besproken kunnen wij jouw ideeën vertalen naar een mooi ontwerp. Op basis daarvan gaan wij een plan van aanpak maken, welke wij met jou delen. Transparantie staat dan ook hoog in het vaandel bij Bouwbedrijf Quant.

Jouw ervaren timmerbedrijf met veel kwaliteiten

Je bent bij ons zeker niet alleen welkom voor timmerwerk op maat. Onze dienstverlening is veel breder dan enkel het uitvoeren van timmerwerk. Wij hebben ons gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud, ook aan monumentale panden, en voor aanbouw, verbouw en nieuwbouw ben je ook zeker aan het juiste adres. Voel je vrij om jouw ideeën eens vrijblijvend met ons te bespreken.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in timmerwerk op maat of in één van onze andere diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Stuur een mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of bel naar 0111 – 41 34 00. Wij informeren en adviseren je graag. Wil je een offerte van ons ontvangen? Deze stellen wij graag vrijblijvend voor je op. Indien gewenst kunt je ook het online contactformulier invullen. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Timmerwerk op maat

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op