Bouwbedrijf Schouwen-Duiveland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Wanneer je een bouwbedrijf zoekt om je huis op Schouwen-Duiveland onder handen te nemen, hoef je niet verder te zoeken. Bouwbedrijf Quant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden als aannemer op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Wij zijn gevestigd in Zierikzee en actief door heel Zeeland. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en schetsen dan vrijblijvend de kosten in een offerte. Wanneer je voor ons kiest, leveren wij een prachtig eindresultaat.

Werkzaamheden van ons bouwbedrijf op Schouwen-Duiveland

Of je nu een aannemer nodig hebt om een compleet huis te laten bouwen of enkel een maatwerk trap nodig hebt: ons ervaren bouwbedrijf op Schouwen-Duiveland zorgt ervoor dat je krijgt wat je voor ogen hebt. Heb je een prachtig monument wat je wilt laten restaureren? Staat er een gevelrenovatie in de planning? Of wil je graag een dakkapel laten plaatsen? Bij ons kun je terecht voor veel uiteenlopende bouwwerkzaamheden.

Laat snel een vrijblijvende offerte maken

Wij zetten ons in om jouw verwachtingen waar te maken. Wij zijn dé aannemer op Schouwen-Duiveland die voor jou de klus kan klaren. Neem snel contact op en laat je verbazen over de mogelijkheden of bekijk onze vacatures in de bouw. Bij ons bedrijf kun je altijd rekenen op een hoge mate van kwaliteit en vakmanschap. Welk volgend project kunnen we je bij helpen?​

Bouwbedrijf Schouwen-Duiveland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op