Een dakkapel in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Wil je een dakkapel op Schouwen-Duiveland of een andere locatie in Zeeland laten plaatsen? Reken dan op Bouwbedrijf Quant, een familiebedrijf dat al sinds 1919 bestaat. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor jou een mooie dakkapel te plaatsen. Onze onderneming is gevestigd in Zierikzee, maar wij plaatsen dakkapellen in heel Zeeland.

Een maatwerk dakkapel in Zeeland

Het is belangrijk dat jouw nieuwe dakkapel in Zeeland helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Hier zorgen wij als aannemersbedrijf uit Zierikzee graag voor. Wij gaan met jou in gesprek om te horen wat je precies voor ogen hebt. Zo kunnen wij aan de slag met het plan, zodat wij een eindresultaat realiseren dat perfect bij jouw wensen past. Ons bedrijf biedt vanzelfsprekend de beste garanties op vakwerk.

Jouw bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen

Als je een dakkapel in Zeeland wilt laten plaatsen, staan wij voor je klaar. Toch is dit zeker niet de enige klus waarvoor je bij ons terechtkunt. Wil je werkzaamheden laten uitvoeren zoals verschillende metselwerken? Schakel dan snel onze hulp in! Heb je hulp nodig bij timmerwerk, een renovatie of restauratie? Ook dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in een mooie dakkapel op Schouwen-Duiveland of een andere locatie in het mooie Zeeland? Of ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden en wil je bijvoorbeeld meer weten over de optie voor een daklicht of het renoveren van een gevel? Neem contact met ons op voor informatie en advies. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor je op. Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of bel naar 0111 – 41 34 00. Indien gewenst kun je ook gebruikmaken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Een dakkapel in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op