Een dakkapel in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Wil je een dakkapel in Schouwen-Duiveland of een andere locatie in Zeeland laten plaatsen? Reken dan op Bouwbedrijf Quant, een familiebedrijf dat al sinds 1919 bestaat. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor jou een mooie dakkapel te plaatsen. Onze onderneming is gevestigd in Zierikzee, maar wij plaatsen dakkapellen in heel Zeeland.

Een maatwerk dakkapel in Zeeland

Het is belangrijk dat jouw nieuwe dakkapel in Zeeland helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Hier zorgen wij als aannemersbedrijf uit Zierikzee graag voor. Wij gaan met jou in gesprek om te horen wat je precies voor ogen hebt. Zo kunnen wij aan de slag met het plan, zodat wij een eindresultaat realiseren dat perfect bij jouw wensen past. Bouwbedrijf Quant biedt vanzelfsprekend de beste garanties op vakwerk.

Jouw bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen

Als je een dakkapel in Zeeland wilt laten plaatsen, dan staan wij voor je klaar. Toch is dit zeker niet de enige klus waarvoor je bij ons terecht kunt. Wil je werkzaamheden laten uitvoeren zoals metselwerk, timmerwerk, een renovatie of restauratie? Ook dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Meer informatie?

Heb je interesse in een mooie dakkapel in Schouwen-Duiveland of een andere locatie in het mooie Zeeland? Of ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden en wil je bijvoorbeeld meer weten over de optie voor een daklicht of gevel? Neem contact op voor informatie en advies. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor je op. Mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of bel naar 0111 – 41 34 00. Indien gewenst kun je ook gebruikmaken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Bekijk ook eens

Daklichten | Gevel renoveren | Metselaar Zeeland

Een dakkapel in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op