Jouw timmerbedrijf in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Heb je een hoogwaardig timmerbedrijf in Zeeland nodig? Dan nodigen wij je uit om eens kennis te maken met de dienstverlening van Bouwbedrijf Quant. Als familiebedrijf bieden wij niet alleen een vriendelijke en persoonlijke service, maar wij staan ook garant voor nette prijzen en puur vakmanschap.

Ruime ervaring als timmerbedrijf in Zeeland

Bouwbedrijf Quant werd opgericht in 1919 en is van generatie naar generatie doorgegroeid. Wanneer je een ervaren timmerbedrijf in Zeeland nodig hebt, dan weet je zeker dat wij alle kennis en vaardigheden in huis hebben die je voor je klus ingezet wilt hebben. Wij bieden onze dienstverlening aan zowel bedrijven als particulieren aan, voor grote en kleine projecten.

De veelzijdige dienstverlening van Bouwbedrijf Quant

Bij ons timmerbedrijf in Zeeland, gevestigd in Zierikzee, kun je rekenen op een veelzijdige dienstverlening. Wij hebben ons gespecialiseerd in onder meer nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Niet voor niets behoren wij tot de meest ervaren bouw- en timmerbedrijven in Zeeland. Wij staan garant voor een vakkundige uitvoering van ieder project, volledig naar wens en op maat gemaakt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over ons timmerbedrijf in Zeeland, over onze veelzijdige dienstverlening of over onze mogelijkheden met betrekking tot jouw vraagstuk? Wij informeren en adviseren je graag. Daarnaast stellen wij een vrijblijvende offerte op wanneer je hier interesse in hebt. Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@bouwbedrijfquant.nl, te bellen naar 0111 – 41 34 00 of door ons online contactformulier in te vullen.

Timmerbedrijf in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op