Het onderhoud aan een monumentaal pand

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Onderhoud aan een monumentaal pand dient te worden uitgevoerd door een ervaren onderneming, want monumentale panden vereisen een specifieke aanpak. In de Erfgoedwet is de monumentenzorg namelijk volledig vastgelegd. Een ervaren onderneming, zoals Bouwbedrijf Quant, weet precies aan welke regels, richtlijnen en wetten de werkzaamheden moeten voldoen.

Het onderhoud aan een monumentaal pand uitbesteden

Je kunt het onderhoud aan een monumentaal pand met een gerust hart uitbesteden aan Bouwbedrijf Quant. Ons familiebedrijf uit Zierikzee bestaat al sinds 1919. Wij hebben ons gespecialiseerd op meerdere vlakken, waaronder ook het voeren van onderhoud aan monumentale panden. Van tevoren bespreken we de werkzaamheden, zoals metsel- en timmerwerk, uitvoerig met je door, zodat je precies weet wat wij voor jou en het pand kunnen betekenen.

Monumentale panden onderhouden in Zeeland

Wij voeren het onderhoud aan een monumentaal pand graag uit vanuit onze vestiging in Zierikzee, Zeeland. Onze ervaren vakmensen kunnen de meest uiteenlopende monumentale panden onderhouden in Zeeland. Het onderhoud komt vanzelfsprekend regelmatig weer terug. Hier kunnen wij direct afspraken over maken wanneer dit wenselijk is. Wij zetten ons in om een optimale klanttevredenheid te bereiken en dit merk je bij ons aan alles. Ook voor het renoveren of restaureren van een monumentaal pand zit je bij ons goed.

Meer informatie en advies

Wil je het onderhoud aan een monumentaal pand laten uitvoeren door ons vakkundige team uit Zeeland? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Bel hiervoor naar 0111 – 41 34 00, mail naar info@bouwbedrijfquant.nl of vul het online contactformulier in. Onze vakmensen zijn je graag van dienst tegen een aantrekkelijk tarief.

Bekijk ook eens

Timmerbedrijf Zeeland | Timmerwerk op maat | Trappen Zeeland

Het onderhoud aan een monumentaal pand

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op