Vacature voor een stenenlegger in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Ben je op zoek naar een vacature voor een stenenlegger in Zeeland? Bij Bouwbedrijf Quant bieden we een boeiende kans voor ervaren stenenleggers om ons team te versterken. Deze rol is perfect voor vakmensen die gepassioneerd zijn over bouwen en renoveren, en graag werken met kwaliteitsmaterialen in diverse projecten.

Onze uitdagende vacature voor een stenenlegger

Met onze vacature voor een stenenlegger krijg je de kans om aan de slag te gaan met uiteenlopende opdrachten. Van het leggen van sierbestrating tot het werken aan de restauratie van historische gebouwen, jouw vaardigheden als stenenlegger worden volop ingezet. Deze functie is ideaal als je een baan in de renovatie zoekt, waarbij je vaak werkt aan het opknappen van monumentale panden in de omgeving. Bij ons bedrijf zal je deel uitmaken van een ervaren team dat zich inzet voor het behoud van ons cultureel erfgoed.

Solliciteer vandaag nog

Ben je gemotiveerd om als stenenlegger aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar info@bouwbedrijfquant.nl. Ontdek ook de andere vacatures in de bouw bij ons bedrijf, zoals onze vacature voor een metselaar. Jouw vakmanschap kan het verschil maken in ons team, dus neem vandaag nog de stap naar een veelbelovende toekomst bij Bouwbedrijf Quant!

Vacature voor een stenenlegger in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op