Vacature voor een metselaar in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Ben je op zoek naar een baan als metselaar in Zeeland? Bij Bouwbedrijf Quant hebben we een uitdagende vacature voor een metser beschikbaar. Deze vacature biedt de kans om te werken aan diverse bouwprojecten in een dynamische en ondersteunende werkomgeving, wat ideaal is voor wie een baan als metselaar zoekt. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om aan zowel traditionele als moderne bouwprojecten te werken, waarbij jouw expertise en vakmanschap centraal staan.

Onze interessante vacature voor een metselaar

Onze vacature voor een metselaar is gericht op iemand met een passie voor metselwerk en ervaring met oude en monumentale panden. We zoeken een ambachtelijke metselaar die bijdraagt aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Bij ons bedrijf werk je in een goede en collegiale sfeer met uitzicht op een vast contract. Solliciteren als metselaar betekent dat je deel wordt van een team dat zich inzet voor vakmanschap en kwaliteit. Werken als metselaar bij ons biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in uitdagende projecten. Deze vacature voor een metser is een uitstekende gelegenheid om je carrière verder te ontwikkelen.

Werken aan interessante projecten als metselaar

Werken als metselaar bij ons betekent dat je betrokken bent bij het onderhouden en restaureren van monumentale panden in de omgeving van Zierikzee. Deze baan als metselaar is bijzonder interessant als je op zoek bent naar banen in de renovatie, waarbij je unieke projecten met historische waarde onder handen neemt. Als metselaar draag je bij aan het behoud en de restauratie van cultureel erfgoed, een werk dat zowel voldoening geeft als uitdagend is.

Andere banen bij ons bedrijf

Naast de vacature voor een metselaar, bieden we bij ons bedrijf ook andere aantrekkelijke vacatures in de bouw aan. Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren als stenenlegger of op andere gespecialiseerde posities binnen ons bedrijf. Elke vacature bij ons biedt unieke kansen en uitdagingen, perfect voor wie een baan als metselaar ambieert.

Solliciteer direct op deze functie

Ben je enthousiast en klaar om te solliciteren als metselaar? Stuur dan direct je cv en motivatiebrief via e-mail naar info@bouwbedrijfquant.nl om te reageren op onze vacature voor een metser. Mocht je meer informatie willen over de functie, vul dan ons contactformulier in. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar je volgende carrièrestap als metselaar. Neem vandaag nog actie en zet de eerste stap naar een boeiende baan als metselaar bij ons bedrijf!

Vacature voor een metselaar in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op