Vacature voor een timmerman in Zeeland

  •  ✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  •  ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  •  ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Zoek je een vacature voor een timmerman in Zeeland? Bij Bouwbedrijf Quant hebben we een boeiende positie beschikbaar voor zowel ervaren timmermannen als timmervrouwen. Deze vacature biedt de kans om te solliciteren als timmerman en aan de slag te gaan in een dynamische en ondersteunende werkomgeving, waar jouw vakmanschap gewaardeerd en verder ontwikkeld wordt.

Interessante vacature voor een timmerman bij ons bedrijf

De vacature voor een timmerman bij ons is niet zomaar een baan; het is een kans om te werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten. Als timmerman of timmervrouw werk je aan diverse klussen, variërend van het maken van trappen en dakkapellen tot complexe maatwerkopdrachten. Je krijgt ook de kans om je vaardigheden in te zetten bij renovatieprojecten van historische panden, waar jouw precisie en oog voor detail echt tot hun recht komen. Solliciteren als timmerman betekent dat je deel wordt van een team dat zich inzet voor kwaliteit en vakmanschap. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen door middel van vakgerichte trainingen en cursussen.

Onze andere interessante vacatures

Naast de vacature voor een timmerman, biedt ons bedrijf een verscheidenheid aan andere vacatures in de bouw. Ben je gespecialiseerd in andere aspecten van de bouw, zoals metselwerk, dan kan onze vacature voor een stenenlegger interessant zijn. Deze vacatures zijn gericht op vaklieden die hun expertise willen toepassen in een ondersteunende en vooruitstrevende werkomgeving.

Solliciteer direct op deze functie

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren als timmerman of timmervrouw? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze functie. We nodigen je van harte uit om direct je cv en motivatiebrief per e-mail te versturen naar info@bouwbedrijfquant.nl. Dit is je kans om deel uit te maken van een team waarin jouw vakmanschap centraal staat en waar je kunt bijdragen aan uiteenlopende en betekenisvolle bouwprojecten. Wacht niet langer en reageer vandaag nog op onze vacature voor een timmerman of timmervrouw!

Vacature voor een timmerman in Zeeland

Wilt u ook gaan (ver) bouwen?

Neem contact met ons op